Gravidfoto: Elna

Igår åkte jag ner till Huskvarna för att träffa Elna, vars blogg jag läser, för att fotografera henne då hon väntar barn. Sitt allra allra första.

Jag hade sett ut en plats där jag vill ta bilderna, men vi hade någon timme på oss innan solen skulle komma dit jag ville så vi tog hennes bil och körde runt för att titta på fler platser. Hon visade mig Landsjön och vid några klippblock ut i vattnet tog vi bland annat dessa bilder :)Sneak peek: Jonna & Linnéa

Jag är helt nipprig! För att jag fotat det finaste av bröllop!

Vigseln ägde rum på en brygga vid Rimforsa Strand och mottagningen var vid Linnéas föräldrars hem i Brokind där vi tog de flesta av porträtten. Ett litet intimt bröllop med mycket känslor och engagemang.

Det här kommer jag leva på länge! :)


Studentfoto: Lydia

Jag minns när jag tog studenten för nio år sedan. När jag och de andra på teknikprogrammet på Berzeliusskolan sprang ut efter vad som kändes som en evighet i skolbänken :) Tänk om jag då vetat att jag skulle jobba som fotograf på heltid.

Lydia och jag sågs idag efter att hon kontaktat mig eftersom hon ville ha några porträtt i och med studenten. Vi sågs i Gamla Linköping och fotograferade på ett par olika platser. Innan fotograferingen hade jag ordnat blommor hos Blooming Design. Studentporträtten får lite mera liv med fina blommor tycker jag.

Lycka till nu Lydia!

Gravidfoto: Madelene & Kristian

Jag träffade Madelene och Kristian ikväll för en gravidfotogafering i kvällssolen. De väntar sitt första barn i mitten av juli och Kristian mailade mig för en månad sedan och ville ge bort en fotografering i present. Så gulligt! :)

Här är en av bilderna vi tog. Resten kommer när de har fått se sina bilder.

Två dagar i Gdansk

Tidigt torsdag morgon åkte jag tillsammans med Karin och Matilda från Magnusson Mäkleri och Ewelinka från LCE i Linköping AB till Gdansk i Polen. Två dagar med sol, god mat, fin arkitektur och fint sällskap.

Här finns ett bildspel från resan:

Öna Kulturreservat

Finns det en plats i närheten av Linköping jag vill rekommendera ett besök så är det Öna Kulturreservat. Utgår man från Linköping kör man genom Skeda Udde, mot Haraldsbo och sedan är det bara att följa skyltarna i ytterligare ca 10 km så är man framme.

Öna består av flera små gamla jordbruk intill Stensjön. Här finns små stugor och hus att titta på, en grillplats med fin utsikt över sjön. I fjol när vi tog cyklarna hit gick får och betade här.

DSE_3963DSE_3946
DSE_4012
DSE_4088
DSE_3966DSE_4084
DSE_4030
DSE_4090
DSE_3981

Klevberget

Vissa dagar vill jag bara andas. Vandra upp på en klippavsats och häpnas över utsikten. Så vackert!

DSE_2593

DSE_2594

DSE_2596

DSE_2609

DSE_2611

DSE_2623

DSE_2638