Gravidfoto: Sandra

Idag träffade jag Sandra och Karl-Johan som väntar sitt första barn (en liten tjej!) och ville ha graviditeten förevigad av mig. Så vackert i snön bland granar och tallar! ♥

Annika & Kim, Hallstad Ängar

Oj oj här kommer verkligen ett favoritbröllop från i fjol! Jag hade samma vår just upptäckt Hallstad ängar i Rimforsa då lindarna ännu inte hade blivit gröna, och gullvivorna växte i gräset. Jag minns att jag bara häpnade så vackert det var, jag var tvungen att ringa Fredrik direkt för att få ut mina känslor.

Som ni förstår blev jag superglad när Annika och Kim hörde av sig och ville ha sina porträtt just här! Dessutom några månader senare då allt skulle vara grönt. Speciellt roligt var det att båda är naturintresserade. När jag besökte dom för ett första möte i sitt hem i Rimforsa hade de bland annat kajaker på tomten. Och de visade mig ett fotoalbum från olika naturupplevelser och Annika berättade om ett terränglopp som hon och hennes vänner brukar arrangera varje år.

Den 5:e augusti kom och vi fotograferade i Hallstad ängar innan vigseln som ägde rum i Tjärstad kyrka. Blommorna hade Annikas mamma så fint ordnat med blommor från trädgården, med bland annat höstanemon som är en av mina favoritblommor.

Det här blev en av årets roligaste fotograferingar. Avslappnat, glatt och mysigt :)


Interiörfoto

Idag fotograferade jag en nybyggd lägenhet i Övre Vasastaden som HILKE indesign har stylat.

Bilderna är tagna helt i befintligt ljus, dvs inga blixtar eller annan ljussättning. Lägenheten kommer ut till försäljning under denna vecka, så håll utkik på Magnusson Mäkleri.


En helg i Malmö

Vi körde ner till Malmö i fredags strax efter kl 13 och kom fram ca 5 timmar senare, vad långt det är ändå!

Vi hade bokat hotell på Duxiana ett par veckor innan jul och bokat bord på Kockeriet, Tareq Taylors restaurang ni vet. HUR kan man inte älska den människan? Han myser runt i Trädgårdstider och tog hem titeln i Mästerkocken nu senast.

I lördags tog vi en lång sovmorgon och tog en sväng på stan. Vi hoppade in i alla möjliga butiker. Bland annat Mani Vintage som jag hade kollat upp innan. Vi har inga vintage-butiker i Linköping så att gå runt i den lilla butiken med gamla klänningar, paljetter och glänsande skor var en upplevelse för sig.

Jag kom därifrån med ett par örhängen i Art déco-stil i silver. Med clips och allt! (man hade tyligen inte hål i öronen på den tiden).

Andra butiker vi besökte var Grandpa, AbSmåland, Svenssons i Lammhult, Marimekko, Science Fiction-bokhandeln och en kort tur in på Triangeln där Fredrik köpte kallingar på MQ. Och så fikade vi på Hollandia som är Malmös äldsta konditori där disken med bakverk var överfylld med bakelser och kakor.

I lördagskväll var vi på Kockeriet och åt sjurätters. Varenda rätt var en fröjd och efter några timmar kände jag stelheten i benen när jag reste mig haha! :)

Emma & David Ljungs slott

Den 21 oktober 2017 gifte sig Emma och David i stadshuset och det var förmodligen den sista vackra dagen den här hösten. För sedan släppte träden alla sina löv. Emma och David ville ha sina porträtt förevigade, innan vigseln, i en fin miljö i Linköpingstrakten, och vi kom fram till att Ljungs slott skulle bli perfekt!

Regnet höll sig borta under tiden vi fotograferade och jag har senare fått berättat för mig vilken fin resterande bröllopsdag de haft i Vadstena där middagen hölls ♥Gravidfoto Jenny

Idag fick jag fotografera vackra Jenny som väntar sitt första barn. Jag följer henne på instagram så det var lite speciellt att få ta just hennes gravidfoton. Solen höll sig borta som jag ville just idag för att få det här speciella ljuset i bilderna.

I magen väntar en liten pojke på att få komma ut dagen innan julafton ♥

Adna & Jacob 29 juni 2017

Det här är Adna och Jacobs bröllopsbilder. De gifte sig den 29:e juni 2017 vid Vårdnäs Hembygdsgård.

Redan när jag träffade dem i sin lägenhet kände jag att det skulle bli bra. Både Adna och Jacob är öppna och glada personer vilket återspeglas i bilderna. Vi satt i deras kök och diskuterade deras bröllopsdag och önskemål. De skulle snart flytta in i en helt nybyggd lägenhet i Övre Vasastaden och hade mycket att styra med, men det märktes inte på dem.

Vigseln hölls uppe vid utsiktsplatsen vid hembygdsgården och de hade sån tur att det inte regnade! Porträtten tog vi innan vigseln och jag kände i princip att alla bilder jag fick var magiska. Jag älskar det här bröllopet! Och det är människorna som gifter sig som gör det så fantastiskt.

Tusen tack Adna och Jacob för att jag fick vara er bröllopsfotograf!