Bröllop i Tjärstad kyrka

När en fotografering känns lika lätt och självklar som kärleken mellan dessa två. Tack för idag Annika & Kim! ♥

Provfoto Adna & Jacob

Idag träffade jag Adna och Jacob för andra och sista gången innan den stora dagen på lördag. Vi såg ut några platser att ta bröllopsporträtten på och jag passade på att ta några fina bilder på dom innan de säger ja till varandra.


Vackert bröllop i Vadstena

Bröllop som gav en härlig känsla i magen! Alla har varit så fantastiskt trevliga och inte minst brudparet! Grattis till Anna och Daniel som gifte sig idag! ♥


Sneak peek: Silje & Sonny

I lördags gifte sig Silje och Sonny på Gränsö i Västervik. Det hoppade till lite i maggropen då jag haft en önskan om att få fotografera bröllop på Gränsö. Och vilken fin dag det blev sen! :) Fler bilder kommer när brudparet fått sina bilder.


Gravidfoto: Elna

Igår åkte jag ner till Huskvarna för att träffa Elna, vars blogg jag läser, för att fotografera henne då hon väntar barn. Sitt allra allra första.

Jag hade sett ut en plats där jag vill ta bilderna, men vi hade någon timme på oss innan solen skulle komma dit jag ville så vi tog hennes bil och körde runt för att titta på fler platser. Hon visade mig Landsjön och vid några klippblock ut i vattnet tog vi bland annat dessa bilder :)Sneak peek: Jonna & Linnéa

Jag är helt nipprig! För att jag fotat det finaste av bröllop!

Vigseln ägde rum på en brygga vid Rimforsa Strand och mottagningen var vid Linnéas föräldrars hem i Brokind där vi tog de flesta av porträtten. Ett litet intimt bröllop med mycket känslor och engagemang.

Det här kommer jag leva på länge! :)


Studentfoto: Lydia

Jag minns när jag tog studenten för nio år sedan. När jag och de andra på teknikprogrammet på Berzeliusskolan sprang ut efter vad som kändes som en evighet i skolbänken :) Tänk om jag då vetat att jag skulle jobba som fotograf på heltid.

Lydia och jag sågs idag efter att hon kontaktat mig eftersom hon ville ha några porträtt i och med studenten. Vi sågs i Gamla Linköping och fotograferade på ett par olika platser. Innan fotograferingen hade jag ordnat blommor hos Blooming Design. Studentporträtten får lite mera liv med fina blommor tycker jag.

Lycka till nu Lydia!