1-årsfotografering – behind the scenes

Min gudson John har precis fyllt 1 år och idag fotograferade jag honom ute i naturen.

Hösten är verkligen perfekt för utomhusfoto! Ljuset och färgerna gör allt så fint! Johns mamma har jag känt sedan gymnasiet och idag är vi bästa vänner. John har en storasyster som är 3,5 år som heter Olivia. De två ungarna är de bästa ungar jag vet! Så fulla av liv och bus.

DSE_56244

Frida passade på att ta några behind the scenes-bilder medan jag fotograferade honom. Han har munnen fullt med nya tänder och alla barn gillar ju röda saftiga äpplen. Perfekt muta att få honom att inte pilla i marken efter sten och jord :)

DSE_56243

Och så en förhandstitt på slutresultatet, fler bilder kommer senare!

DSE_5648

Posted by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.