Adna & Jacob 29 juli 2017

Det här är Adna och Jacobs bröllopsbilder. De gifte sig den 29:e juli 2017 vid Vårdnäs Hembygdsgård.

Redan när jag träffade dem i sin lägenhet kände jag att det skulle bli bra. Både Adna och Jacob är öppna och glada personer vilket återspeglas i bilderna. Vi satt i deras kök och diskuterade deras bröllopsdag och önskemål. De skulle snart flytta in i en helt nybyggd lägenhet i Övre Vasastaden och hade mycket att styra med, men det märktes inte på dem.

Vigseln hölls uppe vid utsiktsplatsen vid hembygdsgården och de hade sån tur att det inte regnade! Porträtten tog vi innan vigseln och jag kände i princip att alla bilder jag fick var magiska. Jag älskar det här bröllopet! Och det är människorna som gifter sig som gör det så fantastiskt.

Tusen tack Adna och Jacob för att jag fick vara er bröllopsfotograf!
Posted by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.