Annika & Kim, Hallstad Ängar

Oj oj här kommer verkligen ett favoritbröllop från i fjol! Jag hade samma vår just upptäckt Hallstad ängar i Rimforsa då lindarna ännu inte hade blivit gröna, och gullvivorna växte i gräset. Jag minns att jag bara häpnade så vackert det var, jag var tvungen att ringa Fredrik direkt för att få ut mina känslor.

Som ni förstår blev jag superglad när Annika och Kim hörde av sig och ville ha sina porträtt just här! Dessutom några månader senare då allt skulle vara grönt. Speciellt roligt var det att båda är naturintresserade. När jag besökte dom för ett första möte i sitt hem i Rimforsa hade de bland annat kajaker på tomten. Och de visade mig ett fotoalbum från olika naturupplevelser och Annika berättade om ett terränglopp som hon och hennes vänner brukar arrangera varje år.

Den 5:e augusti kom och vi fotograferade i Hallstad ängar innan vigseln som ägde rum i Tjärstad kyrka. Blommorna hade Annikas mamma så fint ordnat med blommor från trädgården, med bland annat höstanemon som är en av mina favoritblommor.

Det här blev en av årets roligaste fotograferingar. Avslappnat, glatt och mysigt :)

Posted by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.