Bebisfotografering: Hugo 6 månader

Igår fotograferade jag lilla Hugo som just blivit 6 månader och 1 vecka gammal. Jag åkte hem till Emelie & Mathias i Ekängen i Linköping, och redan innan fotograferingen ägde rum hade Emelie skickat bilder på rummen med bäst ljus i huset. På så sätt kunde jag få en bättre bild på hur det såg ut och vad jag behövde ha med mig.

I sovrummet var det fint ljus och deras säng var väldigt vacker (om man nu kan säga så om en säng? haha) så där kunde vi få fina bilder på det lilla charmtrollet. Urval av bilder får de idag och jag får jobba snabbt om bilderna ska hinna användas till julkort :)

hugo20151206Desssfotokollage2

Hugo20151206Dessisfoto4

Posted by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.