Bildleverans till bröllopspar

_DSC0762

Det här är lite bilder på min senaste bildleverans. Jag hittade ett så fint CD-fodral i vitt konstläder med plats för bilder i på Etsy. Jag beställde bara ett då jag inte riktigt visste hur kvalitén var eller hur smidigt det skulle gå att skicka med post.

Just den senaste biten var faktiskt en klurig nöt att knäcka. Alla postens lådor var antingen för små eller väldigt för stora. Några andra lådor har jag inte kunnat hitta med kort varsel. Så den här leveransen levererade jag faktiskt in person. Jag tyckte det blev hemskt fint med det vita och rosa som är mina färger.

I framtiden kommer jag antagligen att leverera bilder på ett usb-minne istället då det är smidigare och med tanke på att CD-läsarna snart försvinner från datorerna.

Posted by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.