Black Rapid RS-4 kamerarem

DSC_6190

Den här kameraremmen hämtade jag ut idag. Den heter Black Rapid RS-4 och är en rejäl rem som fästs i stativgängan undertill på kamerahuset. Anledningen till att jag köpte den här var för att jag upplevde att remmen som följde med min Nikon inte lever upp till mina krav. Ett kamerahus med batterigrepp och ett 70-200 objektiv blir ganska tungt att bära med Nikons tunna rem. Sedan upplever jag att det är ett gissel att få upp kameran när man väl hängt den vid höften. Den här kameraremmen ska förhoppningsvis underlätta för mig.

Se mer om Black Rapid RS-4 nedan.

Posted by

2 Comments on “Black Rapid RS-4 kamerarem”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.