Carl-Johan & Caroline 17 maj 2014

Äntligen kan jag posta lite bilder från när Caroline och Carl-Johan fick varandra! Den 17:e maj i år (precis innan olyckan) gifte de sig i Vallerstads kyrka i Skänninge. Själva porträttbilderna tog vi inne på Vadstena slott. Vilken ynnest att få fota där inne! Paret hade hittat en så fin sal med högt i tak, fina fönster och vackert trägolv. Caroline och Carl-Johan var (är!) ett riktigt såntdär feelgood-par som man skulle vilja fota en hel dag. Positiv attityd och så himla glada hela tiden.

Jag upplevde att de blev så nöjda med bilderna redan när jag hade skickat en tjuvtitt till dem via mail dagen efter:

“Vilka bilder, fantastiska! Du vet vad du gör, helsnyggt!”

Jag blir så otroligt glad när mina kunder blir lika nöjda med bilderna som jag, eller till och med kanske mer nöjda (man har ju alltid något man “behöver” jobba på).

Tack för att jag fick vara er bröllopsfotograf! ♥

_DSC7620
_DSC7974
_DSC8003
_DSC8015
_DSC8004
_DSC8041

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.