En helg i Stockholm

I torsdags åkte jag upp till Stockholm för att träffa min styvsyster Caroline som flyttat dit i och med studier. Hon bor i Vaxholm tillsammans med sin pojkvän och jag var där till idag, lördag.

I torsdags strosade vi runt i butiker i Gamla Stan och besökte Kungsträdgården för att se körsbärsblomningen. Väldigt vackert! Och knökfullt med folk såklart.

DSC_6448
DSC_6472

I fredags gick vi runt i Vaxholm och tittade på båtar och gick in i fina butiker. Skatter & Skrot var en av favoriterna som jag bär med mig. Butiken är nyöppnad och säljer vackra inredningsföremål, burkar, karameller, prints och recyclade grejer som lampor och möbler.

På kvällen gick vi på konsert på Friends Arena i Solna. Depeche Mode inleder sin nya världsturné i Sverige. Även om jag sett dem fyra eller fem gånger tidigare så var det ändå roligt att se dem igen.

DSC_6481
DSC_6486
DSC_6510
DSC_6515
DSC_6508
DSC_6499
DSC_6524
DSC_6519
DSC_6528

Idag lördag tog vi oss till Södermalm och Hornstull där det var loppmarknad vid vattnet. Här fanns några väl utvalda marknadsstånd där folk sålde allt från retrogrejer till kläder och smycken. Food trucks fanns det gott om, men vi hade precis ätit frukost. Annars hade jag nog ätit en crêpe från den här söta vagnen.

DSC_6531

Posted by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.