Fjällbröllop del 1

I onsdags för en vecka sedan åkte jag upp till Jämtland och Åre-trakten tillsammans med min vän Evelina. Jag hade fått uppdraget att fotografera hennes syster Helenas bröllop i Bottenvallen utanför Ottsjö. En dröm skulle slå in! Jag har svängt ganska mycket som bröllopsfotograf om vad jag vill fota och vara med om. I början drömde jag om franska slott och om Italien, men det finns så många andra som gör ett så grymt jobb med att fotografera sådana bröllop, så jag har istället drömt om fjäll, kråkbär och mossa.

Och i lördags fick jag äntligen vara med då Helena och Christer sa ja till varandra omgivna av fjäll och nära och kära. En sagolik plats de köpt för några år sedan, där det varken finns el eller rinnande vatten.

Här är ett axplock av bilderna jag tog under dagen, håll till godo för del 2 :)

Posted by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.