Föreläsning på mediagymnasiet MTU

Nervositeten, rädslan för att svimma och totalt göra bort mig. Jag hade en föreläsning om foto och eget företagande på mediagymnasieskolan MTU klockan 14:00 idag. De elever som satt i publiken läser foto och efter att ha blivit runtvisad av läraren Anders fick jag intrycket av att det är en riktigt bra skola för kreativa personer som brinner för foto (bland annat). Massor av roliga och kreativa projekt som blir till utställningar och böcker. Varför gick jag inte här på gymnasiet?!

Under föreläsningen pratade jag om hur jag startade mitt företag och varför, vad det finns för utmaningar och vilka fördelarna är med att vara egen företagare. Nu så här efteråt var det ett par saker jag känner att jag velat prata mer om, men över lag kändes det som att jag tog upp några viktiga punkter och förhoppningsvis blir en och annan lite extra taggade på att starta eget efter gymnasiet :)

Posted by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.