Fotat en hel ö

Idag åkte jag ut tillsammans med två kollegor till Gryts skärgård för att fotografera en ö med fyra söta små hus på. Hela ön med tillhörande hus ska säljas och då ska bilder tas till annonseringen. Vi tog bilen till en liten hamn i skärgården och där hämtade Christian oss med sin båt som vi fick åka ut till ön tillsammans med.

Regnet hängde i luften och det hann dugga en stund, men när vi skulle ta en sista fototur runt ön så sprack det upp och blev sol. Det här tillhör något av det ovanligaste mäklarfotouppdraget jag fått och eftersom jag älskar att fotografera utemiljöer var det här en fröjd för mig. De som bodde här berättade att de haft både bröllop och dop på ön. Jag hade då verkligen älskat att fota bröllop här! <3

Posted by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.