Funktionärporträtt på Friskis&Svettis

Det här är tre glada och engagerade funktionärer på Friskis&Svettis här i Linköping. Jag hjälper Friskis&Svettis på funktionärsbasis jag med när jag kan. Jag vill ge något tillbaka då gymmet i Tannefors är det gym jag tränar på. Den här gången skulle jag fotografera porträtt på några funktionärer och nedan är resultatet.  Man kan inte tro att bakgrunden är en vägg i en av gympasalarna eller hur?

Ljussättning – enklast möjliga
Jag gillar att göra saker enkelt. Ljussättningen på de här porträtten är enklast möjliga; en speedlight, ett vitt paraply och en reflexskärm. Det väger (nästan) ingenting, tar minimalt med utrymme i bilen och det tar inte ens fem minuter att rigga. För visst går det att ta med sig större blixtar med softboxar och hela tjotaballongen, men en blixt och en reflexskärm kommer man otroligt långt med. Varför krångla till det? :)

Posted by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.