Bröllop i Medevi Brunn; Liza & Jonathan

Den 23 augusti 2014 fick Liza och Jonathan varann! De gifte sig i Medevi Brunns kyrka och det var mitt första bröllop i just de trakterna. Jag har däremot varit i Medevi Brunn tidigare och jag älskar verkligen omgivningarna där, blev så glad när jag skulle få tillfälle att fota Liza och Jontathan där. Jag var med dem under hela dagen, från förberedelser till festen långt in på natten. Vilken fest det var sen! Jag har aldrig varit med om något liknande!

När porträttbilderna skulle tas, efter vigseln, valde himlen att öppna sig fullständigt och den utvalda bryggan (där jag åtminstone hann få till en bra bild) byttes snabbt mot en vacker veranda under tak. Ljuset där inne var verkligen helt magiskt.

lj

Jag var valt att presentera bilderna i videon nedan. Titta gärna på den :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.