Malin & Jonatan Schenströmska Herrgården

2009 började jag plugga Grafisk Design på Högskolan i Dalarna. I min klass gick Malin. Skillnaden mellan henne och mig då var att hon var grym och fullföljde utbildningen och tog examen, medan jag flyttade hem till Linköping igen efter en termin. Far away from home etc..

Vi har haft varandra på Facebook under alla dessa år och gissa om jag blev glad när hon berättade att hon skulle gifta sig med sin Jonatan? :D De har varit tillsammans i evigheter. Och Malin frågade mig om jag kunde vara deras bröllopsfotograf. Vad svarar man på det om inte Jajjebusan?!

Så bröllopsdagen kom.. Jag och min sambo och fotoassistent Fredrik sov över på Schenströmska Herrgården för att få in känslan i miljön och för att träffa Malin och Jonatan dagen innan för att gå igenom de sista detaljerna.

Jag fotograferade Malins förberedelser i bröllopssviten och så hade vi en “first look”-fotograferingen då Malin och Jonatan fick se varandra för första gången. Så fint!

Porträtten tog vi i närliggande omgivningar och brudparet hade tidigare sett ut två platser de ville fotas på; en gammal järnväg och en nybyggd spång genom ett skogslandskap med vatten som rann under.

Vigseln hölls sedan ute på en udde vid vattnet. Vackert väder med strålande solsken och där sa de äntligen JA till varandra.

Tack Malin & Jonatan för att ni frågade mig om jag ville fota ert bröllop! <3Posted by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.