Nyföddfoto: Ebbe 3,5 veckor

Idag kom lille Ebbe endast 3,5 veckor gammal till min lilla studio på mitt kontor i Mjärdevi science park. Han var vaken hela tiden men han var så lugn och medgörlig så det gick galant. Vilken liten guldklimp ♥

Just nyföddfoto är något som jag verkligen vill bli grym på, jag har en massa idéer hur jag ska bli bättre. Bland annat behöver jag en stor poserings-bean bag eftersom den jag har blir för liten ibland. De är dyra att köpa, men min sambos lillasyster är grym på att sy så hon skulle hjälpa mig med det.

Jag spenderar mycket tid på Etsy där jag hittar alla möjliga söta kläder, wraps och hårband så nu väntar jag på en beställning därifrån. Loppisar besöker jag så ofta jag kan för att hitta söta korgar eller liknande. Har du någon rund liten korg hemma så får du hemskt gärna hojta! Rätt storlek och rätt form är lite svårt att hitta nämligen.

ebbe4
ebbe19
ebbe20
DSE_0681

Posted by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.