På jakt efter babyrekvisita

Onsdagar är mina inspirationsdagar. Det innebär att jag tar ledigt från alla “måsten” och gör det jag vill göra. Det kan handla om att testa nya idéer, fotografera på fritiden eller åka och leta rekvisita till bebisfotograferingar.

En av mina favoritantikaffärer ligger i Vadstena och heter Vadstena antik och kuriosa. Det är en stor röd lada som ligger på vänster sida om man åker igenom Vadstena från Linköpingshållet. I våras var jag här och hittade ett så fint skrivbord i jugend-stil som jag målade om i svart matt färg. Det står i sovrummet och jag använder det som sminkbord. Idag tog jag med mig mamma (som också är ledig idag) och vi gick runt och tittade på alla fina saker. Kolla den blågrå byrån på bilden här ovan. SÅ fin!

Jag var dock på jakt efter bebisrekvisita. Jag hade en äppellåda eller en flätad rund korg i tankarna, men jag hittade inget av det. Äppellådor fanns det ganska gott om, men ingen i “rätt” storlek. Antingen var de för stora, för små eller för smala. Däremot hittade jag en jättefin balja för 175 kr som fick följa med hem. En rengöring och den kommer bli toppen tror jag!

DSCF8021

DSCF8035

DSCF8037

DSCF8036

DSCF8043

Posted by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.