Preshoot med Ida & Mattias

I juli gifter sig Ida och Mattias och jag ska få äran att ta deras bröllopsporträtt. Men först en preshoot! Vi möttes i Vårdnäs där de ska gifta sig och fastän jag vet att det är en vanlig plats att gifta sig på har jag faktiskt aldrig fotograferat något bröllop här tidigare. På lördag har jag mitt första bröllop där och med Ida och Mattias bröllop blir det inte mindre än två stycken i år. Det ser jag verkligen fram emot!

På bilden nedan och bilden under den använde jag mitt nya Sigma 50/1,4 DG HSM Art och jag är lyrisk över hur skarpt och fint det blir ända upp på f/1,4!

Både Ida och Mattias är väldigt naturliga med varandra och visst syns de hur kära de är i varann? :)

IdaMattias_webb03

IdaMattias_webb09

DSC_9958

IdaMattias_webb10

IdaMattias_webb11

Posted by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.