Preshoot på Ekenäs slott

En preshoot ingår i alla mina bröllopspaket. Det innebär att vi ses och tar provbilder innan bröllopet. Ibland kombinerar vi konsultationsmötet (där vi går igenom era önskemål m.m.) med provfotograferingen, och ibland delar jag upp de två olika tillfällena. Det är ett bra sätt för er att känna på hur det är att stå framför kameran så att ni lättare kan slappna av på er stora dag. Det är också ett bra sätt för oss att lära känna varandra.

Idag fotograferade jag ett par som ska gifta sig på Ekenäs slott senare i sommar. De vill hålla bröllopet hemligt (det ska bli en överraskning för bröllopsgästerna) så jag kan tyvärr inte visa er några ansiktsbilder.

Tänk så vackert det kommer bli här när alla träd täcks av gröna lövverk! Jag längtar!

DSC_0200

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.