Rhododendrondalen i Klockrike

Jag blir så lycklig ända in i själen när Rhododendronen börjar blomma! Det finns en jättehärlig buske i stan som jag åker förbi då och då med bilen. Idag stannade jag äntligen till och fotade den. Rosa stora tjocka blomsterkluster! Kolla här nedan bara.

När jag blir stor och kanske äger ett hus vill jag ha en buske vid farstukvisten som hälsar mig välkommen hem <3

Linköpings kanske vackraste buske står nu i blom!

Senare ikväll följde Fredrik med mig till Rhododendrondalen i Klockrike. Här har jag inte varit innan, och det var lite halvklurigt att hitta med bilen. Vi ställde bilen vid några allmänna garage och så traskade vi bort till skylten som leder ner till en trappa ner i dalen. Det var nån timme innan solnedgång och väldigt lite ljus nådde ner här, men det blev så vackra bilder ändå.

Det var ett fåtal buskar som blommade nu, flera var fortfarande i knoppstadiet och nån buske såg ut att till och med ha överblommad redan. Kan tänka mig att det är perfekt att åka hit om 1-2 veckor.

Sen har jag hört att Stjärnorp ska ha en Rhododendrondal också. Dit får bli nästa utflykt!

En favorit från Rhododendrondalen i Klockrike

Posted by

2 Comments on “Rhododendrondalen i Klockrike”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.