Rosenkällasjön

Kl 08:08 vaknade jag imorse av att Fredrik frågade när jag hade satt morgonens alarm. “Halv nio” sa jag och insåg att jag skulle vara med på morgonmötet klockan 09:00! Fredrik hade tänkt åka med mig så han hade inte brytt sig om att sätta ett tidigare larm.

Jag for upp som ett skott och tog på mig kläderna. Sminka mig kunde jag göra i bilen! Fredrik gick ut till bilen och började skrapa rutorna. Handtagen på alla dörrar utom passagerardörren hade frusit fast. Skrapa lite till.. Sen var vi äntligen iväg. Så såg jag ett sms om att morgonmötet var inställt och att jag kunde stanna hemma om jag ville. Då var vi redan på väg. Fredrik skulle ju till jobbet så jag hängde på in till Linköping. Vid 11-tiden skulle jag fotografera en lägenhet så jag tänkte att jag kunde underhålla mig med kameran fram tills dess eftersom solen var helt fantastisk såhär på morgonen.

Jag åkte in till Tinnerö Eklandskap och fotograferade. Träffade en farbror som hade precis samma tankar och jag stod och pratade med honom en stund. Kylan riktigt bet tag i kinderna och jag är glad över mina nyinköpta fodrade kängor.

dsc_1288

dsc_1308

dsc_1316

dsc_1335

dsc_1330

dsc_1337

Posted by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.