Sakta men säkert

_DSC21892

Nu har det gått 2,5 vecka sedan olyckan och det går sakta men säkert framåt. Jag har gått från att knappt kunna sitta upp i sängen till att kunna ta promenader. Med kameran såklart. Det känns fantastiskt att kunna komma ut och fotografera igen. Världen är så vacker så här års.

Jag har två bröllop inbokade sedan länge de kommande veckorna där jag tror att jag kommer kunna utföra mitt uppdrag. Jag är så in i bomben bröllopsfotosugen! Det närmaste bröllopet är den 28:e och jag ser verkligen fram emot just det bröllopet eftersom jag vet att vigseln kommer ske i naturen. I en hage med hästar närmare bestämt.

Posted by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.