Siri & Henrik, Landeryd 29/6 2019

Denna månad har uppmätts vara den varmaste juni-månaden någonsin! Knappt ett moln på himlen när Siri och Henrik skulle gifta sig. Både bruden och jag är extra värmekänsliga så här var det servetter och vatten som gällde.

Förberedelserna hölls på Proffs & Lärling i Hackefors. Hår, smink och påklädnad. Allt var genomtänkt i minsta detalj.

Eftersom solen var så stark den här dagen var skugga viktigt både för bilderna och för oss människor. Inte minst för Siri och Henriks hund Leo som snällt väntade i skuggan medan vi tog porträtten. Och givetvis fick han vara med på några av bilderna :)

Men först first look-bilder strax utanför Klockaregården intill Landeryds kyrka där vigseln sedan skulle hållas. Jag kan verkligen rekommendera denna typ av bilder, speciellt om man vill lägga porträttfotograferingen innan vigseln.

Till porträtten höll vi oss sedan i närheten där vi kunde vara i skuggan eller där solen inte sken i ansiktet. Det blommade hej vilt som på en äng intill kyrkan och där kunde vi ta några väldigt fina bilder.

Vigseln hölls i Landeryds kyrka. Efterföljande brudskål och mingel och middag hölls i trädgården till Klockaregården. Här har jag inte tidigare fotograferat bröllop men det var verkligen en fin plats! Mycket grönska och små träd där gästerna kunde söka skugga.

När middagen började avslutade jag mitt uppdrag, men jag fortsatte en stund till som gäst. Maten var gudomligt god efter en hel dags fastande!

Tack för den här dagen Siri och Henrik! Jag ser fram emot er inflyttningsfest senare i sommar <3

Posted by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.