Sneak peek: Josefin & Andreas bröllop

Det var länge sedan jag fotograferade bröllop nu. Senaste var förra hösten och det har sugit lite i bröllops-tarmen. Även om jag fortfarande är väldigt nervös inför varenda bröllop trots att jag förevigat väldigt många de senaste 8 åren.

Josefin och Andreas träffade jag för första gången för ett par år sedan. Tanken var att de skulle gifta sig redan 2019, men så kom en överraskning i form av dottern Isa. Året därpå kom Corona. 2021 blev tredje gången gillt! Och vilket bröllop sedan då! På en gård utanför Vadstena med utsikt över Vättern.. Behöver jag säga mer? Här kommer en teaser på bilderna.

Posted by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.