Stöd Boställets vedugnsbageri!

För ett par år sedan upptäckte jag en riktig pärla ute på landet några minuters bilfärd från Linköping. Min sambo och jag var ute och cyklade på landsbygden och jag hade hört talas om Boställets vedugnsbageri och vi ville stanna till och fika på vägen.

Såhär skrev jag då:

Strålande solsken, inte ett moln på himlen och fullständigt vindstilla. Cykelväder!

Vi bestämde oss för att cykla ut till ett mysigt bageri med café som heter Bostället i Maspelösa. Vi tog vägen genom Vikingstad, Västerlösa och kom så småningom fram till Bostället efter 30 sköna kilometer. Bra asfalt hela vägen och det var flackt och skönt.

Här möttes vi av förmodligen det mysigaste café jag besökt! Ett rött hus med vita knutar med uteservering i trädgården. Vid ett utehus hade de hönor och en äggbod. Här åt vi glass och bullar och drack äppelmust från Brunneby musteri.

Läs hela blogginlägget här: Cykel ut till Bostället

VILL BYGGA UT MED DIN HJÄLP
Nu är det så att det blir lite trångt att fika inne på vintern. På sommaren finns hela trädgården att tillgå där barnen kan springa runt och leka och titta på hönsen. Men nu på hösten och vintern blir det lätt fullt inomhus. Därför vill Bostället bygga en vinterträdgård på baksidan där man kan sitta och fika även så här års.

Men de behöver hjälp för att få in pengar till utbyggnaden och har startat en insamling via Funded By Me.

insamling

Läs mer om projektet på Boställets hemsida

_DSC4969

botsllet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.