Tjuvtitt på Johanna & Daniels bröllopsporträtt

Bilden ovan alltså.. Hjärtat hoppar till varje gång jag ser den ♥

Jag fotograferade Johanna och Daniels bröllopsporträtt i Vårdnäs idag. Det var varmt och solen stod högt på himlen, men vi hittade skuggan och kunde ta några fina bilder på en brygga nere vid vattnet. Brudparet var hur lugna som helst och var så där skönt avslappnade och så självklara framför kameran.

När vi stod där på bryggan kom ett gäng kanotister och rodde förbi och ropade ut sina gratulationer till brudparet. Jag blev så full i skratt! Älskar folks spontana upptåg på det sättet :)

Här kommer några av alla de bilder jag tog. De blev så himla fina och dagar som dessa gör att jag älskar mitt jobb lite extra.

DSC_0284

DSC_0320

Posted by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.