Tjuvtitt på Sanna & Jonathans bröllop

Loftahammar är en plats jag velat återkomma till. När jag var barn var jag här med min farfar och det var i samband med den vistelsen som jag för första gången badade i havet. Och första gången jag hörde låten “Wannabe” med Spice Girls.

Igår, ca 17 år senare fick jag återvända till Loftahammar och föreviga Sanna och Jonathans bröllop. De har en underbar liten röd stuga alldeles strax utanför Loftahammar och där hade de vigseln med ett trettiotal sommarklädda gäster närvarande. Kan ni gissa accentfärgen för deras bröllop? Rätt gissat! Gult! Så himla snyggt ♥

Här kommer några bilder från porträttfotograferingen. Tack Sanna och Jonathan för att jag fick vara med! Hoppas ni hade en fin kväll ute på Rågö! :)

SannaJonathan20150801Dessisfoto03 SannaJonathan20150801Dessisfoto49 SannaJonathan20150801Dessisfoto30

Posted by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.