Vadstena & Pensionat Solgården

När jag var liten spenderade jag somrarna i Vadstena tillsammans med min farfar. Han ställde upp husvagnen i en vecka eller två på Vätterviksbadets camping, och för mig då var det den bästa platsen jag visste. Det var bad, badminton och salta pommes frites med ketchup från grillen nere vid affären dagarna i ända.

Ivana och jag var också här mycket förr förra året när vi jobbade med Café Östergötland. Den här gången har vi ett litet annat approach i och med att vi vill få in mer hotell och sevärdheter i nya boken Guldkorn runt Vättern. Pensionat Solgården är en riktig pärla mitt inne i Vadstena. Här bakas hallongrottor till förmiddagsfikat så det doftar vanilj i hela huset. Alla rum heter olika saker som Gula rummet, Van Gogh, Carl von Linné och Lejonrummet. Hit vill jag igen!

DSE_1313

DSE_1275

DSE_1348

DSE_1287

DSE_1210

DSE_1342

DSE_1338

DSE_1327

Posted by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.