Vovve på stan

Ibland ser man en bild som man vill ta. Och ibland tar man mod till sig och frågar om man får ta den bilden :)

Tyvärr hade jag inte världens bästa glugg på kameran då jag precis vart på mäklarfotojobb och haft en vidvinkelzoom från Tokina på. Men jag tyckte bilden blev ganska bra ändå. Blir glad när jag tittar på den.

Posted by

One Comment on “Vovve på stan”

  1. Sjysst!
    Den största bedriften är att lyckas ta en bild på mig där jag varken ser bakfull ut eller asförbannad (vilket jag måste påpeka att jag mycket sällan är, jag har bara galet svårt att fastna på bild). Betty är ju photo genique i alla väder och jag önskar att jag kunde säga detsamma. Men du lyckades ju väldigt bra!

    Kul att se!

    Med vänliga hälsningar, Johannes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.